Sosial happening for Carthago eiere | 25. oktober - Stamsaas Fritid, Sarpsborg

Kjære venner!

Aller først, tusen takk for all støtte og hjelp vi har fått fra den Norske Carthago klubben. Det er knallhard konkurranse i markedet og Carthago vokser seg stadig større. Sammen er vi sterke og enda sterkere blir vi med dere som fornøyde og lojale medlemmer.

På årets caravanmesse i Lillestrøm gjorde dere en utmerket innsats, som igjen er med på å bygge opp under solidariteten til vårt merke, noe de aller fleste besøkende la merke til. Vi har fått utrolig mange positive tilbakemeldinger om dette fra publikum og andre medlemmer etter messen. Sammen skal vi bygge Carthago merket og Carthago klubben til den beste bobil klubben å være medlem i.

Jeg har derfor gleden av å invitere til en større happening hos vår forhandler «Stamsaas Fritid» i Sarpsborg den 25.10.2018. Vi starter kl. 17.00.

Da tenner vi stearinlysene og ønsker velkommen til bords. Vi har følgende program for kvelden.

 

  • Matservering, snitter, vafler og snacks.

  • Silvaner-vin fra Franconia Bavaria og Borg Pilsner fra Hansa.

  • Musikk med kjent entertainer fra TV-programmet Norske Talenter,Carl Henrik Nilsen

  • Spennende og informative nyheter fra Carthago.

  • 2020 modellene; vi titter inn i krystrallkula.

  • Quiz om Carthago og Stamsaas. Premie til vinneren av quizen: En elektrisk sykkel fra Trek verdi 30.000,-

 
Stamsaas Fritid har rikelig med parkering rundt lokalene med mulighet for overnatting.
Under er link for å melde seg på. Vennligst gjør dette så fort som mulig slik at vi kan beregne godt med mat, drikke og parkering. Det ligger en egen event for arrangementet på Facebooksidene til Stamsaas Fritid.

Jeg håper å se mange av dere i Carthago klubben denne kvelden. Vi regner med topp stemning og en kveld vi sent skal glemme. 
Del gjerne arrangementet på deres Facebooksider.

Meld dere på ved å trykke på knappen under. Husk og skriv antall og navn på de som kommer. Trenger dere parkering til bobil gir dere beskjed om dette i mailen.

Med vennlig hilsen
Jan Sinivaara

 

Carthagovan.com - 2021 | info@carthagovan.com